Een weblog over webdesign & internet

Dit weblog bevat nieuws en artikelen over internet, webdesign, online marketing, zoekmachine optimalisatie, usability en andere webonderwerpen. In de categorie "Eigen werk" houden we u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent TND media.

Rondreis.nl reisorganisatie ervaring en beoordelingen

Gepubliceerd op 22 februari 2012

De reiswebsite Rondreis.nl heeft de afgelopen weken een aantal mooie nieuwe uitbreidingen gekregen. Dit keer zijn de reisorganisaties door TND media onder handen genomen. Via de overzichtspagina met rondreis reisorganisaties kunnen de bezoekers nu eenvoudig een reisorganisatie vinden door te zoeken op bestemming of reissoort. Vervolgens kan er gesorteerd worden op populariteit, naam of beoordeling.

Ook geheel nieuw zijn de beoordelingen op de reisorganisaties. Op het profiel van een reisorganisatie zijn nu beoordelingen en ervaringen te vinden van andere reizigers. De bezoeker kan uiteraard ook zelf een beoordeling achterlaten op deze reisorganisatie door een beoordelingsformulier in te vullen met de reisgegevens en een cijfer te geven voor de accomodatie, het vervoer, de reisleiding, de prijs/kwaliteit en een algemeen cijfer. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de ervaring van deze reiziger met de reisorganisatie. Iedere reisorganisatie krijgt op basis van alle reisbeoordelingen een totaalcijfer met bijbehorend aantal sterren (van 1 tot 5).

De afgelopen weken zijn er al vele reisorganisaties beoordeeld door de bezoekers van Rondreis.nl. Zo zijn er over Stip Reizen al de nodige beoordelingen en ervaringen geplaatst en wordt Stip door de bezoekers van Rondreis.nl gemiddeld met een 8,5 gewaardeerd. Andere erg goed scorende reisbureaus zijn: Kras reizen die beoordeeld wordt met een 7,8 en FOX reizen die door de reizigers op Rondreis.nl gewaardeerd wordt met een 8,6. De rondreisorganisatie met de beste beoordeling is op dit moment NRV holiday met en score van maarliefst 9,6! (op basis van 4 beoordelingen). Dagelijks komen er nieuwe ervaringen bij. Leuk voor degene die een beoordeling invullen is dat ze kans maken om een digitale camera te winnen.

Andere nieuwe onderdelen op Rondreis.nl zijn een algemene zoekfunctie, waarmee het mogelijk wordt om snel een bepaalde reis, bestemming of organisatie te vinden. Door de autocomplete werkt dit erg handig. Verder is er inmiddels ook een eigen officiële Rondreis.nl Facebook pagina!

Geplaatst in Eigen werk | 0 reacties | | Toevoegen op eKudos!

Wintersportreis - wintersport vakanties vergelijken

Gepubliceerd op 20 september 2011

Het is al tijden erg stil op het TND media weblog. De reden is dat we het nu eenmaal erg druk hebben! Zo hebben we onlangs een nieuwe wintersport reissite gelanceerd: Wintersportreis.nl. Dit is een wintersport vergelijkingssite waar je eenvoudig alle wintersportvakanties kunt zoeken, vergelijken en boeken. De wintersport reizen van alle grote Nederlandse wintersportaanbieders worden eenvoudig voor je op een rijtje gezet en je hoeft alleen zelf nog maar de beste aanbieding eruit te zoeken. Ideaal voor wintersporters die op zoek zijn naar de goedkoopste wintersportvakantie!

Wintersport

Wintersportreis.nl probeert een zo compleet en actueel mogelijk overzicht te geven met skivakanties naar alle bekende wintersport bestemmingen. Natuurlijk vind je er de beste deals voor populaire skigebieden zoals Les Deux Alpes, Davos, Winterberg of Kirchberg.

Ook handig is dat de site je op de hoogte houdt van het laatste wintersportnieuws en sneeuwhoogtes en dat je bij ieder skigebied informatie krijgt over de skiliften, de pistes, uitgaansmogelijkheden, etc.

Voor meer informatie bekijk de case van Wintersportreis.nl in onze portfolio.

Geplaatst in Eigen werk | 1 reactie | | Toevoegen op eKudos!

Jongerenreis - Alle jongerenreizen en jongerenvakanties

Gepubliceerd op 11 november 2010

Deze week is Jongerenreis.nl gelanceerd. Dit is een jongerenreis vergelijkingssite waar de jongeren eenvoudig alle jongerenreizen, jongerenvakanties en feestvakanties kunnen zoeken, bekijken, filteren en boeken. Jongerenreis.nl biedt een compleet en actueel overzicht van alle jongerenreizen van alle bekende jongerenreisorganisaties zoals GOGO en Beachmasters.

Jongerenreizen

Met een handige zoekfunctie kunnen de jongeren op zoek gaan naar de meest goedkope jongerenreis. De vakanties gaan de populaire badplaatsen rondom de Middellandse Zee zoals Chersonissos, Lloret de Mar of El Arenal. Jongeren krijgen via de website inzicht in welk hotel of appartement in een bepaalde plaats het goedkoopst is.

Naast alle jongerenreizen biedt Jongerenreis.nl handige reistips over welke feesten, kroegen, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in de buurt zijn. De site heeft ook het laatste reisnieuws omtrent jongerenreizen en geef ervaringen van andere vakantiegangers. Bij jongerenreis reisorganisaties staan alle aanbieders met tekst en uitleg.

Geplaatst in Eigen werk | 0 reacties | | Toevoegen op eKudos!

Rondreis - Vergelijk alle rondreizen

Gepubliceerd op 6 oktober 2010

Voor Rondreis.nl hebben we onlangs een nieuwe website ontwikkeld. Op deze rondreis vergelijkingssite kunnen de reizigers rondreizen zoeken, filteren, bekijken en boeken. Op de website kunnen alle soorten rondreizen geboekt worden. Zoals bijvoorbeeld groepsrondreizen, sinlgereizen of familiereizen.

Een gebruiksvriendelijke zoekfunctie maakt het mogelijk om alle rondreizen te vinden en filteren. Zo kan er per bestemming, reisorganisatie, reissoort, reisduur of prijs gezocht worden. Zo kunnen bijvoorbeeld alle groepsrondreizen naar Thailand getoond worden. Of alle groepsrondreizen van Shoestring

Rondreizen 

Het doel van Rondreis.nl is om de site zo compleet en actueel mogelijk te houden, zodat de bezoekers altijd een up-to-date reisaanbod hebben. Inmiddels hebben al vele reisorganisaties zich aangesloten bij Rondreis.nl. Hieronder bevinden zich ook de grote rondreis organisaties zoals SUMMUM, Baobab en Djoser.

De rondreizen op Rondreis.nl gaan naar alle uithoeken van de wereld. Bijvoorbeeld een rondreis Rusland, een rondreis Vietnam of een rondreis Costa Rica! De redactie selecteert daarnaast dagelijks de beste rondreis aanbiedingen en informeert de reizigers met het laatste reisnieuws.

Geplaatst in Eigen werk | 0 reacties | | Toevoegen op eKudos!

Webdesign portfolio update!

Gepubliceerd op 27 mei 2010

Gezien het aantal updates op ons weblog de laatste maanden was het al te raden: TND media heeft het druk! We hebben dus absoluut niet stilgezeten, integendeel. We hebben meerdere nieuwe websites en webdesigns mogen maken. In onze portfolio daarom twee 'nieuwe' webdesigns die we gemaakt hebben. Een re-design voor onze vaste klant Bead-it en een compleet nieuw webdesign voor BalansU.

Geplaatst in Eigen werk | 1 reactie | | Toevoegen op eKudos!

A Free Wordpress Theme

Gepubliceerd op 1 maart 2010

Onze collega's van AMT studios hebben een "Free Wordpress Theme" gemaakt. Deze gratis template voor het populaire blogplatform van Wordpress luistert naar de naam "Typepress". Het is een strakke en mooie template geworden die door iedere Wordpress gebruiker gebruikt kan worden. Bekijk hem zelf: Typepress - A Free Wordpress Theme!

free wordpress theme

Geplaatst in Trends | 11 reacties | | Toevoegen op eKudos!

Een witte kerst?

Gepubliceerd op 21 december 2009

Dat lijkt er wel op! We zullen het zien, maar hoe dan ook vanuit TND media: 

Aan al onze klanten en alle lezers van dit blog: fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2010!

Wij zijn u ook in 2010 weer graag van dienst met onze webdesign, website ontwikkeling en internet marketing diensten. Nu ook vanuit Haarlem!

Geplaatst in Eigen werk | 1 reactie | | Toevoegen op eKudos!

TND media webdesign nu ook in Haarlem!

Gepubliceerd op 21 december 2009

Vanaf december dit jaar is TND media u ook graag van dienst met webdesign en internet marketing diensten in Haarlem. U vindt ons kantoor in het mooie centrum van Haarlem. Vanuit dit kantoor zullen we onze klanten in Haarlem, de randstad en omstreken bedienen. U krijgt hier alle service op het gebied van webdesign, website ontwikkeling en internet marketing die u van ons gewend bent. Bent u op zoek naar webdesign in Haarlem? U bent van harte welkom in Haarlem om de wensen voor uw nieuwe website met ons door te nemen!

Geplaatst in Eigen werk | 2 reacties | | Toevoegen op eKudos!

Webdesign treffer #8

Gepubliceerd op 9 november 2009

Bij gebrek aan nieuwe updates op ons weblog even een nieuwe webdesign treffer tussendoor. Dit is de website van AMT studios, een nieuw webdesign, ontwerp en internet marketing bureau uit Haarlem.

webdesign Haarlem

Geplaatst in Webdesign | 2 reacties | | Toevoegen op eKudos!

Het einde van Internet Explorer 6 is in zicht!

Gepubliceerd op 17 juli 2009

Eindelijk! Het moment waar alle webontwikkelaars met smart op zitten te wachten komt steeds dichterbij: geen Internet Explorer 6 meer! Waarom moet IE6 weg dan? Het is een acht jaar oude browser die niet alleen aanzienlijk minder veilig is dan zijn opvolgers, IE6 biedt ook slechte ondersteuning voor webstandaarden. Enkele voorbeelden daarvan (en een goed voorbeeld van de frustratie van een webdeveloper) kun je lezen in het artikel "6 Reasons Why IE6 Must Die".

Inmiddels lijkt het tij te keren nu veel grote en veelgebruikte websites ook het probleem inzien en er werk van maken. Iets waar bij Fronteers, de vakvereniging voor front-end developers, al op aangedrongen werd. In februari dit jaar is daar in samenwerking met TND media een melding ontstaan die IE6 gebruikers te zien krijgen. Daarin krijgen ze de beste alternatieven voor IE6: Internet Explorer 8, Opera, Firefox, Safari of Chrome.

In de afgelopen periode hebben enkele grote websites hetzelfde principe toegepast, zie hieronder de voorbeelden. Nu moet het toch goed komen zou je zeggen!


Daarnaast zijn er ook websites die helemaal stoppen met de ondersteuning van Internet Explorer 6. Zo viel afgelopen week her en der te lezen dat YouTube stopt met de ondersteuning van IE6.

Digg houdt er overigens een eigen zienswijze op na. Ze geven aan dat het geen nut heeft om de melding te geven, want de mensen die nog IE6 gebruiken doen dit op het werk en hebben geen andere keus. Toch ben ik het daar niet mee eens. Ze hebben wellicht geen andere keus, maar door de mensen er wel mee te confronteren zullen ze dit eerder aan de systeembeheerder melden en die kan er vervolgens uiteindelijk iets mee doen.

Al met al ziet het er goed uit voor de webdesigners (en alle webgebruikers!). Dat het momenteel een "hot" ondwerp is blijkt ook wel uit de post op Mashable "IE6 Must Die for the Web to Move On" van gister! Vraag is natuurlijk hoe lang gaat het nog duren. En mijn vraag aan alle webdesigners die dit lezen: ondersteunen jullie IE6 nog?

Als laatste nog een toepasselijke afbeelding :)

Geplaatst in Internet algemeen | 14 reacties | | Toevoegen op eKudos!


Volgende pagina »


 
Colofon | Sitemap
© 2005-2014 TND Media
XHTML strict CSS
Webdesign Amsterdam, Haarlem & Almere